Català Español

Entrenador Personal

Marina
Natació
Nutrició
Melania
Natació
Lluís
Fitness
Natació
Álvaro
Fitness
Dani
Fitness
Nahuel
Fitness
Jordi
Fitness
Natació
Eloy
Fitness
Fisioteràpia
Martí
Fitness
Pau
Fitness
Ricardo
Fitness
Fisioteràpia
Xavier
Fitness
Fisioteràpia
Raúl
Fitness
Christian
Fitness
Fitness

Vols un entrenament més eficaç on els resultats arribin més ràpidament i d’una manera segura i motivant?
L’entrenador personal et sorprendrà amb exercicis diferents i que s’adapten perfectament a allò que busques. Assolir els teus objectius i enganxar-te a l’activitat física mai et serà tan fàcil, perquè a més d’assolir resultats, et divertiràs!

Fisioteràpia

La fisioteràpia es una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica a través de diferents teràpies manualsi té com a objectiu principal mantenir el funcionament adequat de les funcions dels sistemes del cos per a que no hi hagi repercusió en el moviment i tractar o prevenir patologies.
A partir d’una primer vista on valorem el teu estat i creem un diagnòstic per al tractament de la patologia, l'entrenador personal especialitzat estableix un pla de tractament i exercicis per ajudar-te a superar les molèsties sense que hagis de deixar de fer activitat física.

Natació

El medi aquàtic és un entorn idoni per a un entrenament complet i accessible per a tothom. Sigui a través de la natació o d’exercicis concrets a la piscina d’activitats, l’entrenament personalitzat a l’aigua té beneficis afegits com la resistència que aporta el medi, la manca d’impacte en les articulacions, i el fet que mentre nedem, el cor pot mantenir un ritme elevat d'esforç.
L'activitat física a l'aigua és molt beneficiosa per combatre problemes de sobrepès, cremar calories, tonificar la musculatura i alleugerir lesions d’esquena.
I si el que vols és aprendre a nedar o nedar millor, l’entrenador personal d’aigua s’adaptarà al teu nivell per ajudar-te a millorar la tècnica de natació i per a que el teu entrenament sigui més segur i efectiu.

Nutrició

No hi ha millor fòrmula per assolir resultats que combinar activitat física i nutrició.
Si creus que necessites millorar els teus hàbits alimentaris per motius de salut (obessitat, diabetis, hipertensió..) o guanyar o perdre pes, o per millorar el teu rendiment esportiu, l'Entrenador Personal de Nutrició et guairà per aconseguir-ho.
Et farem un estudi antropomètric on podràs saber el teu % de massa muscular, % de grassa corporal, % d’aigua del teu cos i els quilos de massa óssa i a partir d'aquí et farem una dieta personalitzada i adaptarem el teu entrenament en funció delteu objectiu. 
L'assessorament i seguiment personalitzat per part de l'Entrenador personal de Nutrició t'acompanyaran al llarg del procés per a que et sigui més fàcil aconseguir els canvis que esperes en el teu cos. 
Si vols concertar una prova o tindre mes info sobre el servei, selecciona el teu tècnic i omple el formulari.

Un entrenador personal és un professional que t'entrena, t'ensenya i et prescriu exercicis físics adaptats a tu i a les teves necessitats. Tinguis el nivell que tinguis... Junts ho aconseguirem!

Què té de diferent a entrenar sol?

L'entrenador t'aporta motivació en la consecució dels objectius. És una persona que et marca pautes intermèdies, et mesura, et corregeix, vetlla per la teva seguretat, t'avalua i sobretot, t'acompanya.

Trobaré el que necessito?

El nostre equip d'entrenadors personals pot dominar diverses disciplines. Trobaràs especialistes en fitness, natació, pilates i nutrició. Escull el que necessitis.

És un servei car?

Pots escollir entre diverses modalitats d'entrenament, des de la més bàsica per tenir una orientació dels coneixements bàsics per anar per lliure) fins a la cita setmanal amb el teu entrenador. Tu esculls el teu programa en funció de les teves necessitats.

Com puc sol·licitar una prova de servei?

No t'ho pensis més, escull el teu entrenador o l'especialitat i omple el formulari. Ens posarem en contacte amb tu.

Mira els VÍDEOS de les nostres històries d'entrenament personal i no et perdis els consells dels nostres EPs