Català Español

Fisioterapia

Al Júpiter volem ajudar-te en tot el relacionat amb la teva salut i per això t'oferim un servei de fisioteràpia on podràs obtenir el tractament més adient per al benestar de la teva musculatura o per la teva rehabilitació.

A continuació t'expliquem les diferents tècniques amb les que treballem: 

Sala de Fisioteràpia CEM Júpiter

Teràpia manual

El tractament de les condicions neuro-múscul-esquelètiques disfuncionals de l'ésser humà, mitjançant manipulacions musculars i articulars analítiques basades en l'estudi biomecànic de les mateixes, incloses les d'alta velocitat i curt rang de moviment.

Massatge terapèutic, esportiu i relaxants
El massatge és una forma de manipulació de les capes superficials i profundes dels músculs del cos utilitzant diverses tècniques. Els massatges ajuden a millorar les seves funcions en processos de curació, a disminuir l'activitat reflexa dels músculs, a inhibir l'excitabilitat motoneuronal i promouen la relaxació i el benestar.

Tècniques miofascials
Totes aquelles tècniques fisioteràpiques destinades al tractament del dolor d'origen miofascial (muscular i fascial).
 
Ventoses
Es tracta d'un dels mètodes terapèutics emprats en la medicina tradicional xinesa amb la finalitat de provocar determinats estímuls cutanis i tissulars mitjançant la producció del buit.

Punció seca
La tècnica consisteix en una punció del múscul amb una agulla estèril d'acupuntura amb l'objectiu de destruir la placa motora, disminuint el dolor i produint una relaxació muscular reflecteix amb augment de l'elasticitat muscular.
 
Fibrlósis Diacutánea
Tractament dels dolors de l'aparell locomotor mitjançant l'ús de "ganxos" per a la destrucció d'adherències a la musculatura, tendons i lligaments.

Embenat Neuromuscular (kinesiotaping)
Consisteix en l'aplicació de cintes de cotó amb un adhesiu acrílic usades per tractar lesions d'atletes i altres trastorns físics com contractures, dolors articulars i correcció postural. També poden ser utilitzades per al drenatge limfàtic i reduir els hematomes. 

Reeducació Postural.
consisteix en la realització d'una sèrie d'exercicis progressius d'estirament global anomenats postures. És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, aplicable a qualsevol edat.
 
Rehabilitació de pròtesis
Diferents tècniques de fisioteràpia per tornar a recuperar la forma física, disminuir el dolor i augmentar la qualitat de vida. 

Tractament del sòl pelvià i incontinència urinària
Ús de tècniques fisioteràpiques per al tractament de la incontinència urinària i de les disfuncions de la musculatura del sòl pèlvic.

Si vols rebre informació sense compromís sobre el servei, emplena el formulari següent.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Quin és el teu nom? *
Motiu de la teva consulta
Quin és el teu correu? *
Avís legal *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, SL). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.