Català Español

Serveis

A CEM Júpiter trobaràs diferents maneres d'entrenar i sempre podràs comptar amb el suport de tècnics i entrenadors personals que t'ajudaran a assolir els teus objectius.

Entrenament personal

Tens un objectiu? Nosaltres tenim el teu entrenament. A CEM Júpiter trobaràs professionals qualificats amb qui podràs assolir el teu repte personal.
Deixa’t guiar per un Entrenador Personal que t’aportarà constància, motivació i l’entrenament més idoni per a la teva condició física i objectiu.

Ens adaptem al tipus d'entrenament que més t'agradi o que et sigui més beneficiós.

EP Fitness

Vols un entrenament més eficaç on els resultats arribin més ràpidament i d’una manera segura i motivant?

L’entrenador personal et sorprendrà amb exercicis diferents i que s’adapten perfectament a allò que busques. Assolir els teus objectius i enganxar-te a l’activitat física mai et serà tan fàcil, perquè a més d’assolir resultats, et divertiràs!

EP Aigua

El medi aquàtic és un entorn idoni per a un entrenament complet i accessible per a tothom. Sigui a través de la natació o d’exercicis concrets a la piscina d’activitats, l’entrenament personalitzat a l’aigua té beneficis afegits com la resistència que aporta el medi, la manca d’impacte en les articulacions, i el fet que mentre nedem, el cor pot mantenir un ritme elevat d'esforç.
L'activitat física a l'aigua és molt beneficiosa per combatre problemes de sobrepès, cremar calories, tonificar la musculatura i alleugerir lesions d’esquena.
I si el que vols és aprendre a nedar o nedar millor, l’entrenador personal d’aigua s’adaptarà al teu nivell per ajudar-te a millorar la tècnica de natació i per a que el teu entrenament sigui més segur i efectiu.

EP Proves físiques (oposicions, inefc)

Vols preparar-te per les oposicions a Mosso d’esquadra, Guàrdia Urbana, Bombers o Agent rural, o per a les proves físiques d'inefc?

Ara, superar les proves físiques et serà més fàcil !
Preparant-te amb un entrenador especialitzat que et dissenyarà un entrenament a mida, a partir del teu nivell, amb el coneixement de cada prova i el material necessari . Les sessions son motivants ja que es medeix la millora dia a dia i s'entrena amb companys que també s'estan preparant.
En el teu projecte, en el teu objectiu, no estàs sol!

EP En grup

Vols entrenar amb la teva parella, amics o companys de feina? tens un objectiu compartit amb algú? vine a provar l’entrenador personal en grup i comparteix els beneficis d’un entrenament a mida amb l’al·licient motivador de fer activitat física en bona companyia. A totes les modalitats posem a la teva disposició l'entrenament en grup. L'entrenament que tu vols, amb qui tu vols.

Si vols rebre informació més detallada o aclarir dubtes sense compromís a un entrenador personal , omple el següent formulari, i ens posarem en contacte amb tu.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom *
Cognoms *
Nº abonat *
Email *
Telèfon *
Comentaris
Avís legal *

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, SL). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.